Traditional and emerging forest product markets in a changing world: A modelling-based scenario analysis of shifting supply and demand structure
Literatur
Schier F (2022) Traditional and emerging forest product markets in a changing world: A modelling-based scenario analysis of shifting supply and demand structure. Göttingen: Univ Göttingen, Göttingen, Univ, Diss
Literatur
Hinkes C (2021) Sustainability certification for deforestation-free supply chains: the cases of palm oil and soy [online]. Göttingen: Univ Göttingen, 180 p, Göttingen, Univ, Department für Agrarökonomie und Rurale Entwicklung, Diss, zu finden in [zitiert am 15.07.2021]
Literatur
Asante-Addo C (2020) Analysis of consumer attitudes, preferences, and demand for poultry meat in Ghana [online]. Göttingen: Univ Göttingen, 143 p, Göttingen, Univ, Department für Agrarökonomie und Rurale Entwicklung, Diss, zu finden in [zitiert am 20.01.2021]
Literatur
Waveren C-S van (2017) The role of heterogeneity in spatial plant population dynamics [online]. Göttingen: Univ Göttingen, 153 p, Göttingen, Univ, Math-Nat Fak, Diss, 2017, zu finden in [zitiert am 08.06.2017]
Trendsegment Foodies: Die neue Leidenschaft für Lebensmittel : Ergebnisse einer Zielgruppenanalyse für den deutschen Lebensmittelmarkt (Textfassung der Studie)
Literatur
Hemmerling S, Schütz K, Krestel NT, Zühlsdorf A, Spiller A (2016) Trendsegment Foodies: Die neue Leidenschaft für Lebensmittel : Ergebnisse einer Zielgruppenanalyse für den deutschen Lebensmittelmarkt (Textfassung der Studie). Göttingen: Univ Göttingen, 25 p
Literatur
Rosenkranz L (2015) Auswirkungen der Umsetzung von Naturschutzmaßnahmen auf die Forst- und Holzwirtschaft [online]. Göttingen: Univ Göttingen, 131 p, Göttingen, Univ, Fakultät für Forstwissenschaften und Waldökologie, Diss, 2015, zu finden in [zitiert am 18.05.2016]