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Institute of

MA Market Analysis

All Publications of Rebecca Derstappen

  1. 0

    Bröcker F, Mathias F, Derstappen R, Kohane S, Christoph-Schulz IB, Priefer C (2024) Klimagerechte Ernährung aus der Perspektive von Verbraucher:innen und Gesellschaft. In: Köchy M (ed) Agrarforschung zum Klimawandel : Konferenz der Deutschen Agrarforschungsallianz, 11.-14.03.2024, Potsdam, unter der Schirmherrschaft des Bundesministeriums für Ernährung und Landwirtschaft ; Programm und Beiträge, Stand: 18. April 2024. [in Press]. Braunschweig: DAFA

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn068074.pdf

  2. 1

    Derstappen R, Christoph-Schulz IB (2024) The importance of animal welfare and country of origin in consumer preferences: A cross-national study. J Int Food Agribusiness Market: Online First, Apr 2024, DOI:10.1080/08974438.2024.2331482

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn067944.pdf

  3. 2

    Derstappen R, Thies AJ (2024) The South Korean perspective on German animal welfare certified pork. German J Agric Econ 73(1), DOI:10.52825/gjae.v73i1.1172

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn067797.pdf

  4. 3

    Derstappen R, Christoph-Schulz IB (2023) Identification of consumers' purchasing criteria and perception of animal welfare and country of origin - a cross-national study. Int J Food Syst Dynam 14(1):58-75, DOI:10.18461/ijfsd.v14i1.E4

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn066356.pdf

  5. 4

    Derstappen R, Christoph-Schulz IB (2022) Consumer’s pork purchasing criteria and the relevance of animal welfare - a cross-national study. Int J Food Syst Dynam:31-43, DOI:10.18461/pfsd.2022.2203

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn065089.pdf

  6. 5

    Derstappen R, Christoph-Schulz IB, Banse M (2021) An empirical analysis of the export potential of pork produced under higher animal welfare standards. Braunschweig: Johann Heinrich von Thünen-Institut, 69 p, Thünen Working Paper 184, DOI:10.3220/WP1638366213000

    https://literatur.thuenen.de/digbib_extern/dn064254.pdf

  7. 6

    Derstappen R, Efken J (2021) Die Entwicklung einer Kundenbindungsstrategie am Beispiel von Strategien im Fleischerhandwerk. Fleischwirtsch(8):72-75

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