Institut für

Marktanalyse

Alle Publikationen von Felicitas Schneider

Anzahl der Datensätze: 6

  1. Schneider F, Part F, Göbel C, Langen N, Gerhards C, Kraus GF, Ritter G (2019) A methodological approach for the on-site quantification of food losses in primary production: Austrian and German case studies using the example of potato harvest. Waste Manag 86:106-113, DOI:10.1016/j.wasman.2019.01.020
  2. Schmidt TG, Schneider F, Claupein E (2019) Food waste in private households in Germany : analysis of findings of a representative survey conducted by GfK SE in 2016/2017. Braunschweig: Johann Heinrich von Thünen-Institut, 50 p, Thünen Working Paper 92a, DOI:10.3220/WP1558690073000
    PDF Dokument (nicht barrierefrei) 905 KB
  3. Schmidt TG, Schneider F, Leverenz D, Hafner G (2019) Lebensmittelabfälle in Deutschland - Baseline 2015. Braunschweig: Johann Heinrich von Thünen-Institut, 103 p, Thünen Rep 71, DOI:10.3220/REP1563519883000
    PDF Dokument (nicht barrierefrei) 2403 KB
  4. Leverenz D, Moussawel S, Maurer C, Hafner G, Schneider F, Schmidt TG, Kranert M (2019) Quantifying the prevention potential of avoidable food waste in households using a self-reporting approach. Resources Conserv Recycl 150:104417, DOI:10.1016/j.resconrec.2019.104417
    PDF Dokument (nicht barrierefrei) 1614 KB
  5. Baig MB, Al-Zahrani KH, Schneider F, Straquadine GS, Mourad M (2018) Food waste posing a serious threat to sustainability in the Kingdom of Saudi Arabia – a systematic review. Saudi J Biol Sci:in Press, DOI:10.1016/j.sjbs.2018.06.004
    PDF Dokument (nicht barrierefrei) 1074 KB
  6. Schmidt TG, Schneider F, Claupein E (2018) Lebensmittelabfälle in privaten Haushalten in Deutschland : Analyse der Ergebnisse einer repräsentativen Erhebung 2016/2017 von GfK SE. Braunschweig: Johann Heinrich von Thünen-Institut, 57 p, Thünen Working Paper 92, DOI:10.3220/WP1523264518000
    PDF Dokument (nicht barrierefrei) 1088 KB